Bine ați venit

Numele meu este Florin George Bană și sunt un profesionist în domeniul outdoor: lider montan internațional și ghid montan național, calificat și atestat.

Sunt membru și instructor al SGLM (Societății Ghizilor și Liderilor Montani), asociație profesională afiliată internațional la UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations).

De ce ați alege activitățile organizate de mine? Cu siguranță, sunt câteva răspunsuri care vă vor convinge că luați decizia corectă:
- Acord permanent atenția cuvenită pregătirii mele profesionale, pentru că in acest fel toți prietenii mei (aceștia sunteți chiar dumneavoastră) se vor bucura de călătorii memorabile în condiții de maximă siguranță.
- Toate călătoriile și expedițiile mele sunt planificate cu atenție și încerc să vă ofer cea mai bună selecție a destinațiilor.
- Alegerea partenerilor mei (care vor asigura servicii de ghidaj și sprijin logistic) este făcută fără compromisuri. Aceștia trebuie să îndeplinească toate cerințele legale (conform legislației naționale) și standardele de calitate a serviciilor oferite.
- Inspecția tehnică a echipamentului care urmează a fi folosit pe parcursul călătoriei este făcută, întotdeauna, cu rigurozitate maximă.
- Toate turele și expedițiile mele pot fi personalizate și sunt întotdeauna pregătit să le adaptez cerințelor dumneavoastră.

Să începem planificarea următoarei călătorii

SGLM

 

Pregătire și calificări în domeniul turismului

  • Agent de turism / Ghid local
  • Ghid național de turism - atestat 3820
  • Ghid montan național - atestat 3812
  • Lider montan internațional (legitimație 005, eliberată de SGLM)
  • Curs de prim ajutor - (certificat de absolvire A410/29.12.2017, eliberat de UPU-SMURD Tg. Mureș);
  • Asigurare de răspundere civilă profesională RC 0731558, emisă de UNIQA Asigurări SA (valabilă până la data de 24 mai 2020).

Activități de aventură

Fiți pregătit

Puteți verifica imediat toate călătoriile pe care le ofer, ori puteți folosi filtrele puse la dispoziție pentru a selecta doar călătoriile, turele sau expedițiile care vă interesează.

Explorați bursa de călătorii

Postări recente

Despre turele de via ferrata

The Via Ferrata (Latin for “iron way”) is a mountain route equipped with steel cables, ladders, and other fixed anchors, for example wooden walkways and suspended bridges. It is considered to be the connection point between hiking and climbing. The artificial equipment renders feasible an …

Lista de verificare pentru drumețiile montane de o zi

Un echipament corespunzător contribuie substanțial la buna dispoziție și siguranța dumneavoastră și a grupului din care faceți parte. Acesta este cu atât mai important cu cât durata activităților pe care intenționați să le desfășurați în natură (munți) este mai mare. Înainte de a pleca de acasă, asigurați-vă că echipamentul este potrivit ca mărime, ajustat și vă simțiți confortabil cu el...

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână