PRIMA PAGINA

mountain guide tour leaderNumele meu este Florin George Bană și sunt ghid montan / ghid național de turism (touroperator) atestat și înregistrat la Registrul Comerțului ca persoană fizică autorizată. Scopul meu principal este acela de a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate în România (Transilvania și Munții Carpați) și Maroc (Marrakesh și Munții Atlas) astfel încât să experimentați și să vă bucurați la maximum de aceste destinații. Filosofia mea este de a înlocui cuvântul ”client” cu acela de ”prieten”, de a vă informa permanent și de a vă implica activ în toate etapele vacanței dumneavoastră (planificare, pregătire și bineînțeles desfășurare).

În acest fel, vom planifica împreună, pas cu pas, vacanța pe care o doriți cu adevărat: vom combina în cel mai bun mod zilele petrecute pe munte (care pot include drumeții ușoare de o zi sau de mai multe zile, etape montane desfășurate la altitudini mari sau ture de iarnă pe rachete de zăpadă) cu cele care vă vor permite să explorați cele mai ascunse secrete ale orașelor săsești din Transilvania ori faimoasa piață Jamaa el Fna, souk-ul (piața tradițională) și parcurile din Marrakesh.

Transilvania, al cărei nume provine din latină – ultra silvam (dincolo de pădure), este una dintre cele mai interesante și mai surprinzătoare regiuni ale României. Tradițiile sale românești, germane și maghiare joacă un rol important în diversitatea culturală și etnică. Platoul Transilvaniei înconjurat de crestele semețe ale Munților Carpați și brăzdat de apele limpezi ale râurilor este locul perfect pentru a petrece fie o vacanță de relaxare pe parcursul căreia să vă bucurați de peisajele unice ce se ivesc la tot pasul, fie o vacanță activă dedicată în mod special celor aflați în căutarea aventurii.

Marrakesh, cunoscut și ca ”Orașul Roșu”, datorită zidurilor construite din lut întărit care înconjoară Medina (orașul vechi), strălucește permanent în soarele după-amiezelor târzii. Aici veți descoperi unul dintre cele mai mari souk-uri din Maroc, dar și cea mai aglomerată și animată piață din Africa – Jamaa el Fna. În cursul zilei piața este domeniul acrobaților, a îmblânzitorilor de șerpi și maimuțe, povestitorilor, dansatorilor și muzicanților. Seara, o dată cu sosirea standurilor cu mâncare, ea se transformă într-un imens restaurant în aer liber în care vă veți pierde cu ușurință. Orașul este și principalul punct de pornire în expedițiile din Munții Atlas unde veți putea fie să urcați pe Jebel Toubkal (4167m), cel mai înalt vârf din Africa de Nord fie să vă plimbați pe una din văile pitorești de-a lungul cărora veți descoperi sate berbere uitate parcă de timp. În concluzie, dacă doriți să aveți o vacanță montană deosebită și să vă bucurați de fiecare zi a acesteia tot ce trebuie să faceți este să îmi telefonați sau să îmi trimiteți un mesaj prin email pentru a începe planificarea ei.

VĂ INVIT SĂ PARCURGEȚI ȘI CELELALTE PAGINI ALE WEBSITE-ULUI MEU ȘI NU EZITAȚI SĂ MĂ CONTACTAȚI DACĂ AVEȚI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII!